Restaurant Anònims, Cerveses, Menjars i Pensars

anonims

El restaurant Anònims, Cerveses, Menjars i Pensars consta de dos espais; un primer on el protagonisme és la cervesa, amb una línia de 10 aixetes connectades a barrils refrigerats per garantir la máxima qualitat i frescor del producte i on tenim una especial cura de les condicions de servei (la temperatura i la copa).

Clar protagonisme de les cerveses ART, amb tota la seva gamma present, sempre ben complementades per altres cerveses artesanes de qualitat nacionals i internacionals.

El segon espai és el restaurant on s’ofereix una cuina de mercat i de temporada a base d’ingredients de proximitat elaborats per productors amics. Producte bo, net i just d’acord amb els criteris del Convivium Slow Food del Vallès, dels qual Art cervesers forma part.

Enllaç a la pàgina de Facebook

El maridatge estrella de l’anònims són els peus de porc desossats i cruixents amb gírgola de castanyera companyats de l’Art La Indiana IPA catalana.

Els peus de porc són de la granja ecològica que Salgot té a Aiguafreda (salgot.lavola.net).
Els bolets són de Bolet ben fet i també són ecològics ( www.boletbenfet.com)

Hem triat la Indiana IPA catalana per les següents raons:

  • És un plat caracteritzat pe lpunt gelatinós propi dels peus i pel punt gras propi de la botifarra negra que serveix de farciment. Són aquestes dues característiques les que ens porten a suggerir un maridatge amb una beguda que tingui un punt de carbonatació, en el nostre cas, la cervesa.
  • Es tracta d’un plat molt saborós que incorpora un cruixent que s’integra a la perfecció amb els torrefactes que les maltes i la garrofa li donen a la cervesa.Tanmateix, la Indiana té un punt marcadament dolç que ens ofereix un contrast amb el salobre de la botifarra i de la salsa de rostit amb que s’acompanya el plat.