Presents al Festival Bières et Saveurs de Chambly

3818ad55-5505-4f92-a497-f55665f2156a

Del 31 d’agost al 3 de setembre es celebra la 17a edició del Bières et Saveurs, un festival cerveser que s´organitza a la bonica ciutat de Chambly, al sud-oest de Quebec (Canadà). Una festa a l’aire lliure en un entorn immillorable: el Fort Chambly National Historic Site, on es donaran cita microcerveseries, sidreries, cellers i productors gastronòmics locals.

Com ja és habitual d’uns anys ençà, el Barcelona Beer Festival hi és present i per a l’edicició d’enguany ens ha convidat conjuntament amb altres cerveseries locals a formar-ne part. Així doncs, durant quatre jornades, els assistents podran visitar-nos a l’estand habilitat pel BBF, tastar la cervesa que hem co-elaborat pel festival i intercanviar opinions i coneixements.

La cervesera quebequesa Brasseurs du Temps, ha estat l’encarregada d’elaborar una versió limitada i exclusiva de La Indiana, amb un excel·lent i original resultat.

Es tracta d’una cervesa amb molta personalitat i caràcter, amb la mateixa essència que l’original, però amb un toc canadenc d’allò més especial: S’ha incorporat a la recepta, entre d’altres, xarop d’auró, un ingredient amb un alt contingut en sucre, el qual afavoreix que el grau d’alcohol sigui més elevat, concretament un 10,3%Vol, sent una excel·lent proposta per consumir durant els mesos més freds, ja que s’apropa bastant als estils belgues d’alta fermentació.

En definitiva, tenim entre mans una altra oportunitat per difondre la nostra cultura cervesera i en aquesta ocasió en un país on la producció, el consum i la tradició estan més que consolidats i per aquest motiu, des d’Art cervesers volem agrair a l’equip del Barcelona Beer Festival, per haver-nos escollit i donat aquesta gran oportunitat.

Agrair també la col·laboració i la feina ben feta de tot l’equip de Brasseurs du temps, especialment en Dominique Gosselin, bioquímic i apassionat mestre cerveser encarregat de l’elaboració de La Indiana en la seva fàbrica de Gatineau (Quebec).

I per últim, volem felicitar als responsables de l’organització de la Bières et Saveurs du Chambly per haver aconseguit arribar a ser el segon festival cerveser més gran del Canadà.