La 9 HORES, UNA INICIATIVA PER A REDUIR EL MALBARATAMENT D’ALIMENTS

DSCF1095

Art cervesers ha participat en la Jornada sobre Iniciatives per a la reducció del malbaratament al sector agroalimentari celebrada a l’Institut d’Estudis Catalans.

El nostre cerveser i cap de producció, Albert Tintó, va fer una ponència per explicar els detalls del procés de producció de la cervesa de temporada d’estiu, la 9 Hores; una cervesa elaborada amb el pa sobrer de fleques. Aquesta iniciativa de contribució a la reducció del malbaratament d’aliments neix gràcies a la proposta realitzada per la Plataforma d’Aprofitament dels Aliments (PAA), i és fruit d’un projecte de R+D que Art cervesers porta a terme des de finals de 2016. A més ha comptat amb la col·laboració de la fleca Bargalló d’Arenys de Munt, que ha estat qui ha aportat el pa d’espelta sobrer emprat per fer la cervesa.

Volem agrair l’interès i la bona acollida mostrada pel públic assistent a la jornada així com l’oportunitat de participar en les ponències que ens va brindar el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.