CAN PARTEGÀS, FÀBRICA DE CERVESA RURAL

Art cervesers neix l’any 2009 amb l’objectiu de plasmar una filosofia de vida a través de la cervesa. Creiem en el respecte i l’estima per les nostres arrels, la terra, la gent que la treballa, els fruits que se n’extreuen i en els plaers que aquests ens donen a través de la gastronomia.
Alta qualitat, Tradició, Natural

CERVESA RURAL ART CERVESERS VALLES ORIENTALCERVESA RURAL ART CERVESERS VALLES ORIENTAL


Cervesa Artesana del Vallès Oriental

Art Orus:

La lager amb el cereal com a protagonista

La nostra primera cervesa. En un mercat en constant canvi, l’Orus conquereix, any rere any, nous adeptes. Com els clàssics.
ART ORUS
2,90 €Comprar

ENTRA A LA BOTIGA

BOTIGA DE CERVESA RURAL ART CERVESERS

Cremós d’Indiana

Nom del Plat: Cremós d’Indiana amb coulis de taronja i “stick” de garrofa.

Autora: Natàlia Martínez ,professional de la cuina.

Descripció: Aquestes són unes altres postres elaborades amb una cervesa Art. El plat pretén recrear les percepcions aromàtiques i gustatives que apareixen quan ens prenem una Art Indiana.

El cremós incorpora la pròpia cervesa, de manera que poden apreciar la frescor balsàmica i subtil amargor dels llúpols emprats que contrasta amb els tons càlids dels torrats del cereal, la farina de garrofa i un cert punt alcohòlic. El coulis ajuda a emfatitzar el perfil fresc, cítric i de confitura de taronja que es troba a la cervesa. El cremós s’acompanya amb un bastonet (stick) de galeta feta amb farina de garrofa.

 

 

El Racó del Mestre

· LA MÀGIA DEL TEMPS. ENVELLIMENT DE LA CERVESA. Per Albert Barrachina Robert ·

Data de consum preferent.
Art Coure.