CAN PARTEGÀS, FÀBRICA DE CERVESA RURAL

Art cervesers neix l’any 2009 amb l’objectiu de plasmar una filosofia de vida a través de la cervesa. Creiem en el respecte i l’estima per les nostres arrels, la terra, la gent que la treballa, els fruits que se n’extreuen i en els plaers que aquests ens donen a través de la gastronomia.
Alta qualitat, Tradició, Natural

CERVESA RURAL ART CERVESERS VALLES ORIENTALCERVESA RURAL ART CERVESERS VALLES ORIENTAL


Cervesa Artesana del Vallès Oriental

Art La Indiana:

La gastronomía i els ingredients locals són la font d’inspiració d’aquesta IPA

India Pale Ale. Estil mític nascut a l’Anglaterra de finals del segle XVIII. Si els americans de la costa oest van fer la seva reinterpretació de les IPA, per què no ho havíem de fer els catalans?
ART INDIANA IPA CATALANA
2,30 €Comprar

ENTRA A LA BOTIGA

BOTIGA DE CERVESA RURAL ART CERVESERS

Cremós d’Indiana

Nom del Plat: Cremós d’Indiana amb coulis de taronja i “stick” de garrofa.

Autora: Natàlia Martínez ,professional de la cuina.

Descripció: Aquestes són unes altres postres elaborades amb una cervesa Art. El plat pretén recrear les percepcions aromàtiques i gustatives que apareixen quan ens prenem una Art Indiana.

El cremós incorpora la pròpia cervesa, de manera que poden apreciar la frescor balsàmica i subtil amargor dels llúpols emprats que contrasta amb els tons càlids dels torrats del cereal, la farina de garrofa i un cert punt alcohòlic. El coulis ajuda a emfatitzar el perfil fresc, cítric i de confitura de taronja que es troba a la cervesa. El cremós s’acompanya amb un bastonet (stick) de galeta feta amb farina de garrofa.

 

 

El Racó del Mestre

· DIA INTERNACIONAL DE LA CERVESA. Per Albert Barrachina Robert ·

IMG_1043