Filosofia

Alta qualitat:

Les nostres cerveses estan elaborades únicament amb materies primeres d’alta qualitat: malt de cereals, aigua, llúpol i llevat i no contenen ni conservants ni additius químics afegits. Des del primer dia tenim una especial cura a l’hora triar els millors ingredients disponibles al mercat local i internacional.

Tradició:

En l’elaboració recuperem pràctiques tradicionals del procés de fabricació, de manera que es respecta el ritme natural de fermentació i maduració del producte, que és d’un mínim de 6 setmanes. No tenim cap pressa a l’hora de produir; donem prioritat a un procés que permet aconseguir la màxima qualitat final.

Natural:

Les cerveses ART no están pasteuritzades ni filtrades i contenen sediment de llevat. Són cerveses vives que evolucionen en complexitat i plenitut amb el pas del temps si es conserven adequadament.

Saludable:

La presència de llevat permet la seva gasificació natural, sense addició de CO2 artificial. Això és possible mitjançant una segona fermentació en ampolla, una tècnica similar a la utilitzada per elaborar el cava. També potencia les propietats nutricionals de la cervesa.

Personalitat:

Les cerveses Art són el resultat d’un procés de creació i millora de receptes que permet dotar el producte d’una personalitat pròpia.