Art cervesers

Art cervesers neix l’any 2009 amb l’objectiu de plasmar una filosofia de vida a través de la cervesa. Creiem en el respecte i l’estima per les nostres arrels, la terra, la gent que la treballa, els fruits que se n’extreuen i en els plaers que aquests ens donen a través de la gastronomia.

Aquestes fermes conviccions van fer que decidíssim instal•lar la nostra fàbrica de cervesa a la masia de Can Partegàs. Durant aquesta primera etapa hem contribuït recuperant i rehabilitant aquesta vella masia situada al cor de la plana del Vallès, conservant l’ús agrícola dels camps de cultiu que l’envolten. Aquesta ubicació privilegiada en un entorn rural ens ha fet sentir més a prop de la terra i de tot allò que inspira les nostres cerveses.

És a la masia de Can Partegàs on, en aquests primers deu anys de vida, ens hem esforçat per donar a les nostres cerveses equilibri i harmonia de colors, aromes i sabors. Reinventem els estils tradicionals tot mirant de potenciar l’ús d’ingredients de proximitat. Pensem les nostres cerveses amb rigor i imaginació, les cuinem amb criteri i passió, les fem néixer amb il•lusió i esperança, les cuidem pacientment per tal que creixin sense pressa, felices i despreocupades, i un cop han assolit la seva maduresa i plenitud, us les oferim per tal que amb cada glop gaudiu intensament d’aquesta beguda ancestral que neix dels fruits de la terra.

Benvinguts al món de la cervesa rural!

Estan elaborades amb matèries primeres de qualitat: malt de cereals, aigua, llúpol i llevat. Per tant, no contenen ni conservants ni altres additius químics.
Per la seva elaboració s’han recuperat pràctiques tradicionals, de manera que es respecta el temps que requereix cada etapa del procés i el ritme natural de fermentació i maduració del producte.
No estan pasteuritzades ni filtrades i per tant conserven millor la intensitat de sabors i aromes. A més el sediment de llevat que queda a l’ampolla és ric en vitamines i molts altres nutrients beneficiosos per la salut.
La presència de llevat en la cervesa envasada permet la seva gasificació natural, sense addició de CO2 artificial. Això és possible gràcies a una segona fermentació en ampolla, una tècnica similar a la utilitzada en l’elaboració del cava.
Les considerem cerveses “vives”. Conservades adequadament, amb els pas del temps evolucionen favorablement en equilibri, complexitat i plenitud.
No caduquen, però per poder gaudir-les en el punt més òptim de maduració aconsellem prendre-les abans de la data de consum recomanat que indiquem a l’etiqueta.