Art Cervesers patrocina el circuit de pàdel més important d’Espanya.

Pere Herández i Joan Rota.

La Federació Catalana de Pàdel promou i gestiona més d’un centenar de proves a l’any entre circuits i campionats de Catalunya, en els quals competeixen els nostres millors jugadors locals. Art Cervesers vol estar present en un dels esports més pròspers i amb més seguidors dels últims anys, on el tercer temps entre els jugadors és molt important i on, generalment, sempre s’acompanya d’una cervesa, símptoma del bon ambient i la companyonia que caracteritza al pàdel.

L’acord es va signar el mes de febrer passat en el restaurant El Racó d’en Cesc en presència del president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, acompanyat de Miquel Carbó, vicepresident 2n de la FCP, i un dels socis fundadors d’ART cervesers, Joan Rota.

Durant la Festa Interclubs Femení 2019.
Durant la Festa Interclubs Femení  FCP 2019.

El primer acte oficial com a patrocinadors va ser durant la 19a edició de la Festa Interclubs Femení, celebrat a la Sala Luz de Gas de Barcelona el passat 20 de febrer, a la qual van assistir prop de 400 representants del pàdel femení. Una festa on van poder degustar les nostres dues referències de cervesa artesanal ecològica: l’Art Blanca i l’Art Orus, obtenint una gran acollida per part de les assistents.