10 ANYS, ALGUNS CANVIS I NOUS REPTES.

Masia Can Partegàs

10 anys donen per a molt. Durant aquest temps hem treballat i après, hem compartit experiències i viscut l’aparició de noves cerveseres i generacions de cervesers. En definitiva, hem participat en el naixement i els primers passos de la cervesa artesanal al nostre país.

Som conscients que durant aquest temps hem invertit en la creació d’un nou producte que, d’una banda recupera la tradició i la diversitat de la cervesa, i per l’altre requereix noves estratègies per a fer-la arribar al mercat. Per tot això la nostra activitat principal ha estat la innovació.

Arribats a aquest punt, és un bon moment per a fer balanç i replantejar-nos el projecte d’Art cervesers. Tenim clar que hem d’estar preparats per a encarar els nous temps de la cervesa artesanal, per la qual cosa són imprescindibles alguns canvis.

El primer d’ells té a veure amb l’eficiència. Les nostres instal·lacions de Can Partegàs han quedat insuficients per als nostres nivells i estàndards de producció, per la qual cosa, tot i amb molta tristesa, hem decidim tancar-les per a traslladar la nostra producció a altres instal·lacions que, encara sense ser nostres, ens permetin obtenir cerveses de la màxima qualitat, comptant per a això amb maquinària i equips d’última generació. Creiem en un model de producció compartit per a ser més eficients.

A més, volem estar més aprop dels agricultors i compartir amb ells els treballs per a l’obtenció d’ingredients locals i incorporar-los a les nostres receptes.

Considerem necessari invertir també en el mercat. Per aquest motiu, requerim de noves estratègies i eines per a continuar fomentant la cultura cervesera i fer arribar al consumidor les nostres cerveses i els valors que en elles incorporem.
I és per això que, al llarg d’aquest any…

  • Renovarem la nostra imatge.
  • Redefinirem el nostre catàleg de cerveses.
  • Reeditarem algunes de les nostres creacions.
  • Llançarem al mercat noves receptes.
  • Iniciarem un apassionant projecte de col·laboracions.

Durant aquest 2019 continuarem compARTint bones cerveses i bons moments.
Gràcies per seguir creient en nosaltres. Salut!